INGREDIENSER:
Cirka 40 st REESE'S Peanut Butter Cups Miniatures
1,2 dl (ca 112 gram) rumstempererat smör eller margarin
1,2 dl strösocker
1,2 dl farinsocker
1,2 dl REESE'S Creamy Peanut Butter
1 ägg
1/2 tesked vaniljextrakt
1-2 dl vetemjöl
3/4 teskedar bakpulver
1/2 tesked salt
1,2 dl strösocker
1,2 dl farinsocker
1,2 dl REESE'S Creamy Peanut Butter
1 ägg
1/2 tesked vaniljextrakt
1-2 dl vetemjöl
3/4 teskedar bakpulver
1/2 tesked salt
GÖR SÅ HÄR:
1. Sätt ugnen på 190 grader. Ta bort pappret rund godiset och placera små bakformar (ca 2,5-3 cm i diameter) på en plåt.
2. Vispa smör, farinsocker, strösocker, jordnötssmör, ägg och vaniljextraktet tills det är lätt och fluffigt i en stor skål. Rör ihop mjöl, bakpulver och salt och blanda i det i smörmixen. Vispa tills allt är väl blandat. Forma degen till små bollar om ca 2,5 cm. Lägg dem i bakformarna utan att platta ut dem.
3. Grädda formarna i ugnen i cirka 10-12 minuter tills det svällt och ljust gyllenbruna. Ta ur dem ur ugnen och stoppa direkt i Reese's Peanut Butter Cups i varje kaka och låt svalna helt.
Bild och recept från HERSHEY'S Kitchen.
Bild och recept från HERSHEY'S Kitchen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar